zm_ndd

Çarşamba

bu, uzun metinleri ayrı bir bölgeye alma işi iyi olmuş anlaşılan. sayfaya girenlerin pek çoğu ilgilenmiyormuş zaten metinlerle. eh böylelikle en azından görsel kalabalıktan rahatsızlık duymamış oluruz.

ya bir de şu yaratığa dönüşen kız meselesi var. bak yine yazdım, yine gelicekler. kardeşim yok öyle bir şey. inanmayın şu efsanelere. neydi o hikaye, annesi kuran okuyor da kız gıcıklık olsun diye müziğin sesini mi açıyordu neydi. sonra kız bir yaratığa dönüşmüşmüş falan. böyle saçma sapan şeylerin, bir de dinin himayesine alınarak tatmin konusu olmaları esef verici. yaratığa dönüşen bir kız yok arkadaşım, bu sayfada yok; dünyada da yok. ama insana dönüşen bir kurttan bahsediliyor bu sayfalarda :) (bkz. ursula k. leguin)

inandığınız bir çok şey de yalan aslında. bunu zaten biliyorsunuz. bir de biliyor musunuz neye inandığınızı zaten bilmiyorsunuz. aslında siz inanmıyorsunuz. hehhe inandığınız şeyle sizin aranızda di mi bu? olsun, aslında inandığınız şey de inandığınızı sandığınız şey değil zaten bu durumda yine ben haklıyım-gibi.

bunların hiçbiri umrumda değil biliyor musunuz, zamanmış, metinlermiş, blogmuş, insanmış, ben sen oymuş, kim ne dermiş kim ne demezmiş, kim kime inanırmış, inanıp da ne kazanırmış, kim okurmuş yazdıklarımı kim okumazmış. kim önemsermiş kim önemsemezmiş. herşey tutunabilmek adına başlıyor ama tutunamayacağını farkedip..............................................

Etiketler: , ,