zm_ndd

Salı


kimi zaman bir yasama sevinci carpar insana, nedensizce.. oylesine.. sevincli yasarsiniz, sevincle yasarsiniz. oylesine.. neden'sizce.. nedeni olmadigindan, hayatinizla sevinc'in "carpisma"si oldugundan yani bir gecerliligi olmadigindan cunku sebepliligi olmadigindan oylece de cikar gider hayatinizdan yasama sevinci denen fenomen.

yerini depresif durumlara birakir; nedenlice. olmasi gerektigince belki de.. yasama uzuntusu de denebilecek bu durum, belli nedenleri oldugundan, carpisma'dan onceki asil durum oldugundan, gecicil durumlarin zemini oldugundan, sebepliligi oldugundan iste; kalir gider hayatinizda yeni carpisma anlariyla kesintiye ugrayana dek.

crash'i izlemis miydiniz buarada? "carpisma" olarak isimlendirilmisti sanirim. ben sevmistim o filmi.
bir de "sliding door" aklima geldi, niye geldi tam olarak anlamlandiramadim desem yalan olmaz. rastlanti... olasilik.. alternatif kaderler.. yasanabilir olup da yasanamayanlar... yasanamayabilecek olup da yasananlar... yasanabilirligi akla dahi gelmedigi halde yine de yasanabilecek olanlar... yasanabilirligi akla dahi gelmedigi halde yasanmis olanlar... oyle olsaydi boyle olmazdilar.. oyle olmasaydi soyle olurdular..

hayat olasiliklardan ibaret. oluyor ya da olmuyor.
olasi.

Etiketler: ,